•  

     

     

    Even weg van alles
    met de collega's!

Strandactiviteiten Expeditie RobinZon Hoek van Holland

Vanaf € 20,00 per persoon

Ben je op zoek naar een unieke en avontuurlijke manier om teambuilding te bevorderen met uw collega's? Of met vrienden? Kom naar het prachtige strand van Hoek van Holland voor Expeditie Robinson experience. Hier zullen jij, je vriendinnen, collega's of teamleden deelnemen aan onze Expeditie RobinZon-uitdaging.
Expeditie RobinZon is een unieke ervaring waarbij u en uw teamgenoten zich zullen wanen in de wereld van de populaire televisie-show. Samen met uw team zult u zich moeten zien te redden op het strand, waarbij u zult moeten samenwerken, strategieën ontwikkelen en uw survivalvaardigheden testen.


Expeditie RobinZon zelf spelen

Onze ervaren instructeurs zullen er zijn om u te begeleiden en u te helpen bij het oplossen van de verschillende uitdagingen die u zult tegenkomen tijdens de expeditie. Dit is een geweldige manier om uw teamleden te leren kennen op een nieuwe manier en tegelijkertijd een onvergetelijke ervaring op te doen.
Boek nu uw bedrijfsuitje en laat uw team een unieke en avontuurlijke ervaring beleven terwijl u tegelijkertijd de banden met elkaar versterkt. Laten we samen een echte expeditie beleven op het strand van Hoek van Holland!"

Bij strandpaviljoen Zeebad Expeditie Robinson organiseren met een lunch of gezellige BBQ!'    (vanaf 25 personen)

AANVRAGEN

Realisatie Acadia