full screen background image

"Een BBQ op het strand van Hoek van Holland organiseren voor een personeelsuitje, een familiedag of zomaar gezellig met vrienden?"

  

BBQ

Een BBQ organiseren voor een bedrijfsuitje of een familiedag, wij hebben een gezellige locatie met een groot terras en het strand voor de deur. Wij hopen natuurlijk op een zonnetje maar is het weer iets minder dan hebben wij Partytenten en een gezellig paviljoen om er ook dan een geslaagd bbqfeestje van te maken!

Wij hebben vier grote barbecues waaronder drie grote "Big Green Egg barbecues". Zo kunnen we grote stukken vlees rustig en op lage temperatuur garen en tegelijk perfect op hoge temperatuur grillen voor de kleinere stukjes vis en vlees.

Individuele wensen zoals allergieen, dieetwensen en religieuze beperkingen kunnen vanzelfsprekend vooraf aan ons worden doorgegeven. Wij zullen de grootst mogelijke zorg besteden om aan deze wensen te voldoen.

Hier onder onze BBQ-arrangementen 

***BBQ ZEEBAD VIS & VLEES***  24.50 p.p.

Vis en vlees: sweet spareribs, oosterse kipsate, runder spiesjes, hamburgers 100% rund, merquez worstjes, zalmzijde in kruidenolie met citroen, grote gamba's in knoflook

Salades: huisgemaakte aardappelsalade, huisgemaakte pastasalade met mozarella en tomaat

Sides: ovenvers stokbrood met kruidenboter en bbq-sausjes, jasmin rijst, rataouille groenteschotel, frietjes en pindasaus

Inclusief: 2,5 uur drankarrangement Hollandse drankjes Prijs € 39,50 per persoon

***BBQ BEACH***  21.50 p.p.

Vis en vlees: oosterse kipsate, 100% runderhamburger, sweet spareribs, visspies

Salades: huisgemaakte aardappelsalade, huisgemaakte pastasalade met mozarella en tomaat, groene salade

Sides: ovenvers stokbrood met kruidenboter en bbq-sausjes, frietjes en pindasaus

Inclusief: 2,5 uur drankarrangement Hollandse drankjes Prijs € 36,50 per persoon

                       ***BBQ TEXAS STYLE***  29.50 p.p.       vanaf  30 pers.

Vis en vlees: Tri-Tip /liesstuk, sweet spareribs, chickenwings, porkbelly/buikspek, bbq-chicken, bbq chorizo worstjes, smoked Salmon, big gamba's in carlic

Salades: cawl-salad, home made patatosalad, cornsalad (mais) with basil

Sides: ovenvers stokbrood met kruidenboter, bbqsauce, chipottle mayonaise, hot Salsa

Hot: macaroni cheese, smoked beans, smoked tomato and hollandse frietjes

Inclusief: Ijs bar met drie soorten ijs & slagroom en dessertsaus

Inclusief: 3 uur drankarrangement Hollandse drankjes prijs € 47,50 per persoon

 

VRAAG NU OFFERTE AAN VOOR MEER INFORMATIE     CONTACTFORMULIER

 

Onze huisgerookte zalm op de big green egg.

Diverse barbecue gerechten.

ZALMFILET. Bij grootte groepen bereiden wij de zalmzijde in zijn geheel op de BBQ. Deze wordt op de huid met citroen en kruidenolie op de barbecue langzaam gerookt en gegrild.

PICHANHA. Het staartstuk van de koe. In Brazil een ware specialiteit, mals als biefstuk met een smakelijke vetrand. Lekker met chimicurri.

TRI-TIP. In Holland noemen we het het Ezeltje of liesstuk. Is een plat stukje vlees. Kort op hoge temperatuur met beetje peper en zout een heerlijk stukje vlees.

SUCADE graan gevoerde: Het lekkerst van U.S.A of Australische rund. Deze worden afgemest met graan waardoor een vet marmering in spier ontstaat. Dit vet geeft de heerlijke smaak aan het vlees die kort om en om gegrild word op de BBQ.

BOSTON BUTT: Momenteel erg populair onder de bbq fans, over komen waaien uit Amerika. Is het bovenste deel van de runder schouder. Deze wordt Low and slow gegaard waardoor deze super mals word. Heerlijk met een pickel een bun en bbq-sauce.

PORK BELLY: Stuk buikspek. Vooraf gemarineerd. Gerookt op de bbq.

IBERICO RIBVINGERS: Boneles ribs van het Spaanse varken. Deze varkens eten in de natuur de eikels die van de bomen vallen wat zorgt voor een specifieke smaak.

VEGATARISCHE GERECHTEN: zoals vegaburgers, champignons in knoflook of een vegatarische lasagna kunnen wij in overleg toevoegen.

Kijk ook nog even bij onze desserts om het feest compleet te maken. DESSERTS

Bij minder weer proberen wij zoveel mogelijk onze barbecues buiten te gebruiken door te werken met onze party tenten. Is het weer echt te slecht dan wordt er een buffet in het strandpaviljoen geplaats en de gerechten vanuit onze keuken bereid.

Kinderen van 4 tot 12 jaar betalen halve prijs bbq arrangement. Onze bbq-arrangementen vanaf 20 personen.

Het drankarrangement in het bbq arrangement kunt u verlengen per half uur voor € 3,00 p.p.