•  

  Zon, zee en feest!
  Lekker eten...lekkere cocktais...
  lekker chillen...
  lekker...lekker...

  Geniet van onze "BBQ Beach Party"
  lees meer...

Zon, lekker eten, feesten, "BBQ BEACH-PARTY"

Bij binnenkomst paviljoen worden uw gasten ontvangen met een heerlijk drankje! Er wordt gelachen, gepraat over alles en nog wat, misschien een wandelingetje langs de zee of lekker lounchen op ons terras!' Op hetzelfde moment zijn de koks een heerlijke BBQ voor u aan het voorbereiden.

Compleet verzorgde "BBQ beach party arrangement". 

U hoeft zelf natuurlijk niets te doen, onze koks grillen en roken de heerlijkste barbecue gerechten op onze wereldberoemde Big Green Eggs barbecues. Deze zijn niet alleen een atractie om naar te kijken maar geven de gerechten van vis, vlees en groente een heerlijke rook en grill smaak. Wij hebben inmiddels drie Big-green-eggs zodat de koks met plezier hun barbecue kunsten aan u kunnen vertonen.

Individuele wensen zoals allergieen, dieetwensen en religieuze beperkingen kunnen vanzelfsprekend vooraf aan ons worden doorgegeven. Wij zullen de grootst mogelijke zorg besteden om aan deze wensen te voldoen. 

Huis DJ.

Bij deze beach party mag de DJ natuurlijk niet ontbreken!' Diverse muziek stijlen behoren tot zijn repetoir. Geen stiltes maar een opeenvolging van hits en meezingers. 

ALL-IN BBQ "BEACH PARTY" ARRANGEMENT

 • duur 4 uur
 • ontvangst met welkomst Cocktail
 • BBQ arrangement Zeebad Vis & Vlees
 • ijsbar met verschillende soorten ijs en slagroom
 • vrij drinken Hollands drankarrangement
 • Onze huis DJ
 • U heeft het strandpaviljoen exclusief 

Prijs v.a € 59,50

Vraag vrijblijvende offerte aan.

"BEACH PARTY"
BIJ ZEEBAD HOEK VAN HOLLAND

Een Personeelsfeest, verjaardag of ander Feestje geven op het strand van Hoek van Holland. 

Een personeelsfeest, verjaardagsfeest of een jubilaris feest, Paviljoen Zeebad bied de mogelijkheid om een leuk feestje te vieren. Met de noordzee en het brede strand van Hoek van Holland voor de deur bied onze gezellige strandtent met terras rondom vele leuke mogelijkheden om uw feestje in te vullen. Natuurlijk de vraag wat uw wensen zijn want in de loop der jaren is gebleken dat geen een feest het zelfde is.

Een feest van 40 tot 140 personen, wij zorgen voor de setting voor een optimale sfeer!

Schroom niet en neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij horen vaak dat ons strandpaviljoen niet zo groot is waardoor het bij een kleiner gezelschap al snel knus en gezellig is. Naar gelang uw wensen kunnen wij de barbecues inzetten voor een gezellig en ongedwonge sfeer. Ook onze party tenten zijn aanwezig zodat wij in het strandzeisoen het terras bij het feest kunnen betrekken.

Bij een feestavond met DJ heeft u het strandpaviljoen exclusief!'

Feestarrangement:

 • duur 4 uur
 • onbeperkt gebruik Hollands drankarrangement
 • diverse borrelhapjes
 • borrelnootjes op de tafels

Prijs vanaf € 29,50 per persoon

 

Optioneel voor uw feest kunnen zijn ontvangst met een lekker welkomstdrankje voor een gezamelijke toast, wat luxere hapjes voor ontvangst, een sateschoteltje met stokbrood of een broodje kroket als pitstop tijdens het feest en meer. Wat mogelijk is bepaald de grootte, het aantal personen tijdens uw feest en natuurlijk uw persoonlijk wensen voor het feest. Ook kunnen wij de DJ verzorgen of adviseren in uw muziekskeuze. 

Een feestavond arrangement kunt u ook combineren met een heerlijke bbq vooraf!

Ook is mogelijk dat u met een klein gezelschap voorafgaand aan de feestavond gebruik maakt van een van onze bbq arrangementen. Stel u wilt met 25 personen gezellig barbecuen aanvang 18.00 u. U heeft dan alle tijd om te genieten en te relaxen. De avond gasten worden dan rond 20.30 u. verwacht en kan het grootte feest beginnen. Ook kunnen onze koks een bbq menu voor u samenstellen. Voor meer informatie neemt u contact met ons op.

Vraag vrijblijvende offerte aan.

Beach BBQ met DJ
Zon, lekker eten, feesten geef een "BBQ BEACH-PARTY"
Naar de activiteiten
Zoekt u een actief bedrijfsuitje? Kijk op onze activiteiten pagina.
Neem contact op
Heeft u vragen?


E-mail ons
Realisatie Acadia