•  

    Een geweldige

    stranddag met strandactiviteiten!

    Wij maken een leuk programma

    naar uw wensen.Een personeelsuitje organiseren met leuke strandactiviteiten op het strand van Hoek van Holland

Het jaarlijkse bedrijfsutje staat weer op het programma en wat gaan we dit jaar weer organiseren! Het brede strand van hoek van Holland is natuurlijk een geweldige plek om met de club te genieten van een ontspannen dag met lekker chillen, actief bezig zijn en lekker eten.

Een fantastische dag met hilarische strandactiviteiten in Hoek van Holland

Aan de hand van uw wensen kunnen wij verschillende mogelijkheden aanbieden waaruit u kunt kiezen. Een top stranddag met strandactiviteiten in combinatie met een bbq, lunch of desgewenst een feestavond, wij regelen voor u een compleet verzorgt stranduitje en bieden uw collega's een gegarandeerde, afwisselende gezellige dag aan!

VRAAG VRIJBLIJVEND OFFERTE AAN.

Populaire strandactiviteiten zijn powerkiten/vliegeren, beachvolleybal, raften, knotshockey en een hilarische zeskamp. Minder actief zijn o.a. zandkastelen bouwen, schilderen, en gps wandelen. Is de groep groter dan maakt het activiteitenbureau een programma voor de groep met actieve en minder actieve spelen zodat iedereen mee kan doen voor jong en oud, groot en klein.

Strandzeilen, raften op zee en boogschieten spectakel alom!

Raften op zee, een spectaculaire activiteiten waarin u uw collega uitdaagd om samen te werken. Het verkleden alleen al is een gaaf gezicht, ieder in een wetsuite en een helm op. Met peddels en rubberboot van circa 4 meter over het strand hup de grote noordzee op.

Onze gezellige Salsa workshop als strandactiviteit.

Ook altijd leuk is een Salsa Workshop. Inmiddels hebben wij voor kleine en grote groepen deze workshop  verzorgt. Bij mooi vindt deze workshop plaats op ons terras. De tropische klanken zorgen voor een explosie van energie en bewegende heupen.

Uiteraard verzorgd strandpaviljoen Zeebad dat er na afloop van de strandactiviteiten een heerlijk, gezellige BBQ-buffet klaar staat, met alles erop en eraan!'

Informatie of vragen, neem contact met ons op via ons contactformulier

Strand BBQ
Komen jullie barbecuen op het strand?
zeskamp met bbq
Teambuilding en plezier staan voorop.
Realisatie Acadia