•  

    Een geweldige

    stranddag met strandactiviteiten!

    Wij maken een leuk programma

    naar uw wensen.Een personeelsuitje organiseren met leuke strandactiviteiten op het strand van Hoek van Holland 2021

Nu de corona maatregelen afnemen is er weer veel mogelijk om uw bedrijfsuitje te organiseren. Op het strand van Hoek van Holland is er voldoende ruimte om veilige afstand te houden van overige strandbezoekers, en natuurlijk reserveren wij een deel van ons terras voor uw groep.

 Inmiddels zijn er al weer enkele bedrijfsuitjes de revu gepasseerd met leuke strandactiviteiten.  Argery Tag en de E-step-bike met lekkere dikke banden waarmee een leuk parkoor op de fietspaden en de duinen van Hoek van Holland word afgelegd zijn wel de opvallendste.

Een fantastische dag met hilarische strandactiviteiten in Hoek van Holland

Aan de hand van uw wensen kunnen wij verschillende mogelijkheden aanbieden waaruit u kunt kiezen. Een top stranddag met strandactiviteiten in combinatie met een bbq, lunch of desgewenst een feestavond, samen met het activiteitenbureau regelen wij voor u een compleet verzorgt stranduitje en bieden uw collega's een gegarandeerde, afwisselende gezellige dag aan!

VRAAG VRIJBLIJVEND OFFERTE AAN.

Populaire strandactiviteiten zijn powerkiten/vliegeren, beachvolleybal, raften, knotshockey en een hilarische zeskamp. Minder actief zijn o.a. zandkastelen bouwen, schilderen, en gps wandelen. Is de groep groter dan maakt het activiteitenbureau een programma voor de groep met actieve en minder actieve spelen zodat iedereen mee kan doen voor jong en oud, groot en klein.

Strandzeilen, raften op zee en boogschieten spectakel alom!

Raften op zee, een spectaculaire activiteiten waarin u uw collega uitdaagd om samen te werken. Het verkleden alleen al is een gaaf gezicht, ieder in een wetsuite en een helm op. Met peddels en rubberboot van circa 4 meter over het strand hup de grote noordzee op.

Onze gezellige Salsa workshop als strandactiviteit.

Ook altijd leuk is een Salsa Workshop. Inmiddels hebben wij voor kleine en grote groepen deze workshop  verzorgt. Bij mooi vindt deze workshop plaats op ons terras. De tropische klanken zorgen voor een explosie van energie en bewegende heupen.

Uiteraard verzorgd strandpaviljoen Zeebad dat er na afloop van de strandactiviteiten een heerlijk, gezellige BBQ-buffet klaar staat, met alles erop en eraan!'

Informatie of vragen, neem contact met ons op via ons contactformulier

* Let op: Door de corona beperkingen kunnen enkele aangegeven strandactiviteiten op deze pagina mogelijk niet aangeboden worden door het activiteitenbureau. 

Strand BBQ
Komen jullie barbecuen op het strand?
zeskamp met bbq
Teambuilding en plezier staan voorop.
Realisatie Acadia