•  

     

    Raften op zee.
    een spektaculaire
    activiteit voor uw bedrijfsuitje!

     

Een personeelsuitje organiseren met leuke strandactiviteiten op het strand van Hoek van Holland 2022

Inmiddels komen de eerste reserveringen weer binnen met leuke strandactiviteiten.  Argery Tag en de E-step-bike met lekkere dikke banden waarmee een leuk parkoer op de fietspaden en de duinen van Hoek van Holland word afgelegd is een van de opvallendste.

Een fantastische dag met hilarische strandactiviteiten in Hoek van Holland

Aan de hand van uw wensen kunnen wij verschillende mogelijkheden aanbieden waaruit u kunt kiezen. Een top stranddag met strandactiviteiten in combinatie met een bbq, lunch of desgewenst een feestavond, samen met het activiteitenbureau regelen wij voor u een compleet verzorgt stranduitje en bieden uw collega's een gegarandeerde, afwisselende gezellige dag aan!

Voor iedereen een leuke activiteit.

Populaire strandactiviteiten zijn powerkiten/vliegeren, beachvolleybal, raften, knotshockey en een hilarische zeskamp. Minder actief zijn o.a. zandkastelen bouwen, schilderen, en gps wandelen. Het activiteitenbureau biedt een combinatie aan van de verschillende activiteiten zodat iedereen van de groep gezellig mee kan doen en het een fantastische dag aan zee wordt.

Strandzeilen, raften op zee en boogschieten spectakel alom!

Raften op zee, een spectaculaire activiteiten waarin u uw collega uitdaagd om samen te werken. Het verkleden alleen al, "ieder in een wetsuite en een helm op" is al een foto momentje op zich. Met peddels en rubberboot van circa 4 meter over het strand hup de grote noordzee op.

Onze gezellige Salsa workshop als strandactiviteit.

Ook altijd leuk is een Salsa Workshop. Inmiddels hebben wij voor kleine en grote groepen deze workshop  verzorgt. Bij mooi vindt deze workshop plaats op ons terras. De tropische klanken zorgen voor een explosie van energie en bewegende heupen.

Voor Meer informatie over de strandactiviteiten de volgende links

www.expert-in-actie.nl     www.flitz-events.nl 

Natuurlijk staan wij u ook graag tewoord als het over vragen gaat betreft beschikbaarheid datum en alles over de food en beverage mogelijkheden.

Neem contact met ons op via ons contactformulier

 

Strand BBQ
Komen jullie barbecuen op het strand?
zeskamp met bbq
Teambuilding en plezier staan voorop.
Vega BBQ
BBQ geroosterde groenten.
Realisatie Acadia