full screen background image

Een "Zeskamp/Teamgames" op het strand van Hoek van Holland.

 

PERSONEELS UITJE ZONDER ZORGEN!

Met activiteitenbureau A-Way events  hebben wij een personeelsuitje samengesteld voor een middag met leuke strandactiviteiten en na afloop een gezellige bbq. Een gezellig ontvangst, een paar uur lekker ontspannen bezig zijn op het brede strand van Hoek van Holland, lekker eten zelfs de drankjes zijn inclusief in dit arrangement. U hoeft eigenlijk alleen maar een datum te prikken en bij ons te reserveren en verder alles wordt geregeld.

1...2...3 en zo eenvoudig en makelijk is uw bedrijfsuitje geregeld zonder verdere zorgen!

1. A-Way events neemt contact met u op om de activiteiten naar wens samen te stellen.

2. Het bbq arrangement van paviljoen Zeebad is van zichzelf al zo uitgebreid dat u zich geen zorgen hoeft te maken dat het aan iemand wat betreft het eten aan iets ontbreekt. Vis, vlees, vegetarische salades, groentes en vega gerechten die de kok a la minuut voor de gasten bereid op de bbq.  Eigenlijk hoeft u alleen te inventariseren of er speciale dieet wensen in de groep aanwezig zijn en deze aan ons doorgeven zodat wij hier bijtijds op kunnen inspelen. Ook dieetwensen uit geloofsovertuiging horen hierbij. 

3. Ons bijtijds het definitief aantal personen doorgeven conform de voorwaarden zoals deze in de aangeboden offerte worden weergegeven, en uw uitje is geregeld!

Het arrangement:

"PERSONEELSUITJE ZONDER ZORGEN"

All in arrangement € 67,50 p.p.

  • Een warm welkom met koffie/thee frisdrank en slagroomsoesjes
  • Twee uur activiteiten onder professionele begeleiding, keuze uit
  1. sport en spel onderdelen (actief), 3 activiteiten naar keuze in competitievorm. Keuze uit: Beachvolleybal, twinvoetbal,beach la crosse, knotshockey, beachtennis, ultimate frisbee
  2. Team games met 6 spelen gericht op samenwerking.(aktieve en passieve spellen)
  3. Powerkiten, vliegeren met kites van verschillende grootte.
  • Borreluurtje inclusief lekkere borrelhapjes, tevens de start van een 2,5 uur durende drankarrangement Hollandse drankjes.
  • BBQ Zeebad "Vis en Vlees". 
  • Einde van een vrolijke dag in Hoek van Holland met lekker eten, drinken, teambuilding en fun!

Prijs  all-in arrangement € 67,50 per persoon
vanaf 20 personen

BBQ "Zeebad Vis & Vlees"  arrangement:

Sweet spare-ribs, oosterse kipsate, runderspiesjes, runderhamburgertjes, merquez worstjes, zalmfilet in kruidenolie, tiger gamba's in knoflook SALADES: huisgemaakte aardappelsalade en huisgemaakte pastasalade met basilicum en mozarella SIDES: ovenvers stokbrood, kruidenboter en sausjes, rijstgarnituur, geroosterde groenteschotel, frietjes en satesaus

VRAAG NU OFFERTE AAN VIA ONS CONTACTFORMULIER

  

BBQ BEACH PARTY"chillen, lekker eten en dansen."