•  

    Een geweldige

    stranddag met strandactiviteiten!

    Wij maken een leuk programma

    naar uw wensen.Zeskamp of beachgames op het strand in Hoek van Holland

Een heerlijke dag op het strand en samenwerken met de collega's buiten de werkvloer. Wil je je collega's beter leren kennen op een ludieke manier dan is deze zeskamp ideaal.

Er wordt een zeskamp competitie georganiseerd voor de teams welke allen de zes verschillende onderdelen tegen verschillende tegenstanders afwerken. Een team kan de zeskamp alleen winnen bij goede samenwerking en de juiste tactiek.

Voor de zeskamp kunnen we een leuk programma opstellen met ontvangst een een lekkere bbq na afloop van de zeskamp. De zeskamp wordt begeleid door een extern activiteitenbureau.

Voorbeeld programma Zeskamp:

13:00 u. Ontvangst met drankje en wat lekkers op ons terras

13:45 u. Aanvang Zeskamp

Samenwerken, snelheid en nadenken zijn een paar vaardigheden die jou team als zeskamp winnaar moeten maken. Zeskamp onderdelen zijn o.a. beachvolley, knotshockey, reuze jenga XL, waterrace, la crosse, bamboe toren bouwen en meer...

15:45 u. Pauze, drankje met een borrelhapje

15:15 u. aanvang zeskam met tweede deel programma strandactiviteiten

17:00 u. prijsuitrijking met aansluitend een heerlijke BBQ.

20:00 u. Einde bedrijfsuitje

Heerlijke BBQ na afloop.

na afloop verzorgen wij een heerlijk bbq buffet voor uw groep. U kunt kiezen uit een van onze drie samengestelde bbq arrangementen te vinden op onze bbq pagina.  Ook kunnen we de bbq geheel naar uw wensen samenstellen. Kom dan zeker even bij ons langs om uw wensen te bespreken.

Vraag vrijblijvende offerte aan contactformulier

 

 

Strand BBQ
Komen jullie barbecuen op het strand?
Feestavond met DJ
Vier uw jaarlijkse feestavond op het strand
Realisatie Acadia