full screen background image

"Een Personeelsfeest of ander Feestje geven op het strand van Hoek van Holland. 

 

Een personeelsfeest, verjaardagsfeest of een jubilaris feest, Paviloen Zeebad bied de mogelijkheid om een leuk feestje te vieren. Met de noordzee en het brede strand van Hoek van Holland voor de deur bied onze gezellige strandtent met terras rondom  vele leuke mogelijkheden om uw feestje in te vullen. Natuurlijk de vraag wat uw wensen zijn want in de loop der jaren is gebleken dat geen een feest het zelfde is.

Een feest van 40 tot 140 personen, wij zorgen voor de setting voor een optimale sfeer!

Schroom niet en neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij horen vaak dat ons strandpaviljoen niet zo groot is waardoor het bij een kleiner gezelschap al snel knus en gezellig is. Bijkomstig voordeel hierbij is ook dat bij een  gering aantal personen u de gehele locatie exclusief heeft. Met onze barbecues en party tenten kunnen wij een leuke sfeer creeren. Voor live muziek of een DJ is de keuze natuurlijk aan u. Goed nieuws is dat het parkeren in 2018 nog steeds gratis is op het strand van Hoek van Holland!

Hier aangegeven een basic arrangement als voorbeeld voor invulling van een feestavond.

BASIC FEESTARRANGEMENT
#Drankarrangement Hollandse drankjes duur 4 uur
#Twee rondes met koude bittergarnituur
#Twee rondes warme bittergarnituur
#Nootjes en de Nacho's op de tafels
Prijs € 28,50 per persoon

Voor meer informatie en een persoonlijk advies neem contact met ons op via contactformulier. 

 

Personeelsfeest, verjaardagsfeest, strandpaviljoen Zeebad al jaren het vertrouwde adres voor het geven van diverse feesten en barbecues!

Contact | BBQ Beachparty | BBQ arrangementen