•  

   

  GEEF UW PERSONEELSFEEST

   

   OP HET STRAND VAN

  HOEK VAN HOLLAND

  Party time!

Een Personeelsfeest, verjaardag of familiefeest geven op het strand van Hoek van Holland. 

Voor kleine feestjes en grote feesten tot maximaal 130 personen hebben wij de locatie en de unieke mogelijkheden aan het strand om voor u een geweldig feest te organiseren. We hebben de zee, het strand, de BBQ en een groot terras aan zee om het feest gedeeltelijk of geheel buiten te vieren, maar hebben ook een gezellige binnenruimte in het strandpaviljoen om ook de late uurtjes te vullen met een leuke dansvloer en een gezellige DJ!

Wij zijn niet zo'n groot strandpaviljoen zodat wij bij een gering aantal personen onze locatie al exclusief aanbieden voor een feest. Ook zitten wij iets van alle drukte af van de boulevard zodat wij meer privicy voor uw feest of ander event kunnen garanderen.

Strandpaviljoen Zeebad al meer dan 20 jaar op het strand van Hoek van Holland!

Ieder feest en de wensen van onze gast zijn verschillend. als basis geven wij hieronder een voorbeeld van een feestarrangement.

Feest-arrangement "Sangria"

Aanvang 20:30 u. Ontvangst met een gezellig glaasje Sangria en verschillende gezellige koude hapjes

Gedurende het feest drie rondes met warme bittergarnituren.
Borrelnootjes staan op de tafels.
De avond onbeperkt drankjes van het Hollands drankarrangement.
Onze huis DJ

Einde feestavond 01:00 u.

Natuurlijk kunt u uw gasten nog extra verwennen met een snack of belegd broodje of een heerlijk sate-schoteltje met stokbrood en kroepoek. Wilt u de mogelijkheden met ons bespreken neem dan contact met ons op T:0174 38 4488

Een feestavond arrangement kunt u ook combineren met een heerlijke bbq vooraf!

Ook is mogelijk dat u met een klein gezelschap voorafgaand aan de feestavond gebruik maakt van een van onze bbq arrangementen. Stel u wilt met 25 personen gezellig barbecuen aanvang 18.00 u. U heeft dan alle tijd om te genieten en te relaxen. De avond gasten worden dan rond 20.30 u. verwacht en kan het grootte feest beginnen. 

Bent u geinteresseerd neem dan contact met ons op.

Vraag vrijblijvende offerte aan.

Strand BBQ
Komen jullie barbecuen op het strand?
Realisatie Acadia