•  

  Kan het nog romantischer?

  Kom trouwen op het strand van

  Hoek van Holland 

  Wij regelen het trouwfeest!"

   

Een Personeelsfeest, verjaardag of ander Feestje geven op het strand van Hoek van Holland. 

Een personeelsfeest, verjaardagsfeest of een jubilaris feest, Paviljoen Zeebad bied de mogelijkheid om een leuk feestje te vieren. Met de noordzee en het brede strand van Hoek van Holland voor de deur bied onze gezellige strandtent met terras rondom vele leuke mogelijkheden om uw feestje in te vullen. Natuurlijk de vraag wat uw wensen zijn want in de loop der jaren is gebleken dat geen een feest het zelfde is.

Een feest van 40 tot 140 personen, wij zorgen voor de setting voor een optimale sfeer!

Schroom niet en neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij horen vaak dat ons strandpaviljoen niet zo groot is waardoor het bij een kleiner gezelschap al snel knus en gezellig is. Naar gelang uw wensen kunnen wij de barbecues inzetten voor een gezellig en ongedwonge sfeer. Ook onze party tenten zijn aanwezig zodat wij in het strandzeisoen het terras bij het feest kunnen betrekken.

Bij een feestavond met DJ heeft u het strandpaviljoen exclusief!'

Feestarrangement:

 • duur 4 uur
 • onbeperkt gebruik Hollands drankarrangement
 • diverse borrelhapjes
 • borrelnootjes op de tafels

Prijs vanaf € 29,50 per persoon

 

Optioneel voor uw feest kunnen zijn ontvangst met een lekker welkomstdrankje voor een gezamelijke toast, wat luxere hapjes voor ontvangst, een sateschoteltje met stokbrood of een broodje kroket als pitstop tijdens het feest en meer. Wat mogelijk is bepaald de grootte, het aantal personen tijdens uw feest en natuurlijk uw persoonlijk wensen voor het feest. Ook kunnen wij de DJ verzorgen of adviseren in uw muziekskeuze. 

Een feestavond arrangement kunt u ook combineren met een heerlijke bbq vooraf!

Ook is mogelijk dat u met een klein gezelschap voorafgaand aan de feestavond gebruik maakt van een van onze bbq arrangementen. Stel u wilt met 25 personen gezellig barbecuen aanvang 18.00 u. U heeft dan alle tijd om te genieten en te relaxen. De avond gasten worden dan rond 20.30 u. verwacht en kan het grootte feest beginnen. Ook kunnen onze koks een bbq menu voor u samenstellen. Voor meer informatie neemt u contact met ons op.

Vraag vrijblijvende offerte aan.

Strand BBQ
Komen jullie barbecuen op het strand?
Neem contact op
Heeft u vragen?


E-mail ons
Realisatie Acadia