•  

     een stranddag met je maatjes

    en na afloop een heerlijke
    beach-bbq!

     

     

STRANDDAG HOEK VAN HOLLAND

Hoek van Holland ook wel "Rotterdam aan Zee" voor een onvergetelijk bedrijfsuitje met de collega's en vrienden.

Ga je een bedrijfsuitje in Rotterdam organiseren met de collega's maar nog niet op het idee gekomen om een heerlijke dag te organiseren aan het strand van Hoek van Holland dan is dit het moment u te verleiden met leuke strandactiviteiten en een heerlijke en gezellige bbq toch?'' Inmiddels stopt de metro vanuit Rotterdam zo op het strand 200 meter lopen van ons strandpaviljoen. Dus geen parkeerproblemen alleen niet de zonnebrand en de badhandoek vergeten!

Leuke strandactiviteiten

Een topdag met je vrienden met leuke strandactiviteiten van simpel bijvoorbeeld een beachvolleybal toornooi tot een uitgebreid evenement met meer strandactiviteiten georganiseerd door een extern activiteitenbureau. Wij begeleiden u naar het activiteitenbureau die u een programma op maat gaat aanbieden. Voor uw gasten verzorgen wij dan weer een van onze heerlijke bbq arrangementen met alles erop en eraan te starten met een heerlijk drankje op ons zonnig terras!'

BBQ

Voor de heerlijkste vis en vlees gerechten van onze barbecues kijkt u bij onze bbq arrangementen.

Beach Party 

Inmiddels staat u met de voetjes in het zand en een heerlijke bbq voor uw gasten is in voorbereiding, heerlijke tropische drankjes worden geserveerd. Ook zo benieuwd als we langzaam de volumeknop van de DJ boots iets harder zetten?' Lets get Beach Party.

 

OFFERTE AANVRAGEN

Strand BBQ
Onze bbq arrangementen
Strand Zeskamp
Plezier en actie
BBQ Beach Party
Beach Party arrangement
Realisatie Acadia