•  

     een stranddag met je maatjes

    en na afloop een heerlijke
    beach-bbq!

     

     

Hoek van Holland ook wel "Rotterdam aan Zee" voor een onvergetelijk bedrijfsuitje met de collega's en vrienden.

Ga je een bedrijfsuitje in Rotterdam organiseren met de collega's maar nog niet op het idee gekomen om een heerlijke dag te organiseren aan het strand van Hoek van Holland dan is dit het moment u te verleiden met leuke strandactiviteiten en een heerlijke en gezellige bbq, en jullie weten de metro is in aantocht dus het strand is dichtbij!

Leuke strandactiviteiten

Een topdag met je vrienden met leuke strandactiviteiten van simpel bijvoorbeeld een beachvolleybal toornooi tot een uitgebreid evenement met meer strandactiviteiten georganiseerd door een extern activiteitenbureau. wij begeleiden u naar het activiteitenbureau die u een programma op maat gaat aanbieden, dan gaan wij een heerlijke bbq voor uw groep organiseren zo heeft u het besten van twee werelden!'

BBQ

Wij willen het u met de bbq keuze zo eenvoudig mogelijk maken daarom adviseren wij u het bbq arrangement "Zeebad Vis & Vlees" waarin wij in vele behoeftes van uw gasten voorzien. Vegetarische gerechten zoals de salades, geroosterde groente en een rijstschotel, heerlijke vis gerechten en zelfs een aantal gerechten in het bbq arrangement zijn al halal. Ook het assortiment vegan wordt steeds groter en makelijker te bereiden.

Bedrijfsfeestje

Ook kunnen we in ons gezellig strandpaviljoen een feestje bouwen ingericht met statafels, dansvloer, gezellige sfeerverlichting, heerlijke hapjes en een DJ, of wat dacht u van een heuse BBQ Beach Party!

 

Vraag vrijblijvend offerte aan via ons contactformulier 

 

 

 

BBQ Zeebad Vis & Vlees
geen bbq zonder onze beroemde zalm
Spareribs
op de bbq gerookt
Paella
Uw gasten verwennen met deze heerlijke Paella
Strand BBQ
Komen jullie barbecuen op het strand?
Strandactiviteiten
Gezellige stranddag met de collega's
BBQ Beach Party
Zon, lekker eten, feesten geef een "BBQ BEACH-PARTY"
Realisatie Acadia