full screen background image

Een heerlijke stranddag of familiedag op het strand van Hoek van Holland organiseren!' Een goed idee.

familiedag bbq 

Genieten, actief bezig zijn, chillen en lekker eten!

Paviljoen Zeebad is een gezellige strandtent gelegen aan het strand van Hoek van Holland, een geweldige locatie om uw familiedag te organiseren. Naar behoefte kunt u de dag invullen met een leuke strandactiviteit die wij laten verzorgen door een activiteitenbureau. Een locatie met als decor de noordzee en het brede strand moet er wel voor zorgen dat dit een heerlijke familiedag gaat worden voor jong en oud!

Home made appeltaart!

Een ontvangst met koffie en huisgemaakte appeltaart is een geweldige start om deze familiedag te beginnen. Is het al wat later dan kunnen we een gezellige Beachcocktail maken om op deze fantastische dag te proosten.

Wij kunnen een beachvolleybalveld voor u plaatsen maar als u wilt kunnen wij ook in samenwerking met het activiteitenbureau een dagprogramma maken met strandactiviteiten zoals raften, vliegeren/powerkiten, zandkastelen bouwen of een gps wandeling.

Wilt u kijken hoe onze bbq-arrangementen eruit zien. bbq arrangementen of vraag voor meer informatie vrijblijvend onze offerte aan. contactformulier

 familiedag bbq-party