full screen background image

Een personeelsuitje organiseren met leuke strandactiviteiten op het strand van Hoek van Holland.

 

Een bedrijfsuitje of team-uitje organiseren met leuke strandactiviteiten en een gezellige bbq! Dan bent u bij strandpaviljoen Zeebad op het juiste adres. In de loop der jaren hebben wij met verschillende activiteitenbureaus leuke personeelsuitjes aan het strand georganiseerd. Wij werken veel samen met activiteitenbureau A-Way events.

Activiteitenbureau "A-Way Events" voor leuke teambuilding en strandactiviteiten.

A-Way Events is gespecialiseerd in bedrijfsuitjes en team-building activiteiten. Zij brengen medewerkers op een leuke manier in beweging, denk aan een originele zeskamp, bumperball, gps-tochten met opdrachten, boogschieten, strandzeilen, raften, volleybal, beach tennis boerengolf etc.

"BEDRIJFSUITJE ZONDER ZORGEN" All in arrangement. Prijs 67,50 p.p.

Paviljoen Zeebad en A-way events maken het u nog gemakkelijker. Samen hebben wij een "All in arrangement voor u samengesteld waarin alles goed is geregeld zonder financielle verassingen!  Kijk hier voor het "Bedrijfsuitje zonder zorgen arrangement"

 

  

Heeft u zelf een ander activiteitenbureau op het oog, ook dan kunt u natuurlijk bij ons de barbecue op het strand organiseren! Voor vragen kunt u ons altijd even bellen. Tel:0174-384488

Contactformulier | BBQ arrangementen