full screen background image

"Een BBQ op het strand van Hoek van Holland organiseren voor een personeelsuitje, een familiedag of zomaar gezellig met vrienden?"

        

BBQ

Een BBQ organiseren voor een bedrijfsuitje of een familiedag, wij hebben een gezellige locatie met veel buitenruimte om er een mooie dag van te maken. Wij hopen natuurlijk op een zonnetje maar is het weer iets minder dan hebben wij Partytenten en een gezellig paviljoen om er ook dan een geslaagde dag van te maken.

Wij hebben vier grote barbecues waaronder drie grote "Big Green Egg barbecues". Zo kunnen we grote stukken vlees rustig en op lage temperatuur garen en tegelijk perfect op hoge temperatuur grillen voor de kleinere stukjes vis en vlees.

Individuele wensen zoals allergieen, dieetwensen en religieuze beperkingen kunnen vanzelfsprekend vooraf aan ons worden doorgegeven. Wij zullen de grootst mogelijke zorg besteden om aan deze wensen te voldoen.

Hier onder onze BBQ-arrangementen 

***BBQ ZEEBAD VIS & VLEES***

Vis en vlees: sweet spareribs, oosterse kipsate, runder spiesjes, hamburgers 100% rund, merquez worstjes, zalmzijde in kruidenolie met citroen, grote gamba's in knoflook

Salades: huisgemaakte aardappelsalade, huisgemaakte pastasalade met mozarella en tomaat

Sides: ovenvers stokbrood met kruidenboter en bbq-sausjes, jasmin rijst, rataouille groenteschotel, frietjes en pindasaus

Inclusief: 2,5 uur drankarrangement Hollandse drankjes

Prijs € 39,50 per persoon

***BBQ BEACH***

Vis en vlees: oosterse kipsate, 100% runderhamburger, sweet spareribs, visspies

Salades: huisgemaakte aardappelsalade, huisgemaakte pastasalade met mozarella en tomaat, groene salade

Sides: ovenvers stokbrood met kruidenboter en bbq-sausjes, frietjes en pindasaus

Inclusief: 2,5 uur drankarrangement Hollandse drankjes

Prijs € 36,50 per persoon

  NIEUW 2018                      ***BBQ TEXAS STYLE***     vanaf minimaal 30 pers.

Vis en vlees: Tri-Tip /liesstuk, sweet spareribs, chickenwings, porkbelly/buikspek, bbq-chicken, smoked Texas Brisked/puntborst, smoked Salmon, big gamba's in carlic

Salades: cawl-salad, home made patatosalad, cornsalad (mais) with basil

Sides: ovenvers stokbrood met kruidenboter, bbqsauce, chipottle mayonaise, hot Salsa

Hot: macaroni cheese, smoked beans, smoked tomato and hollandse frietjes

Inclusief: 3 uur drankarrangement hollandse drankjes

Inclusief: Ijs bar met drie soorten ijs & slagroom en dessertsaus

Prijs € 47,50 per persoon

 

Vraag offerte aan via ons contactformulier. Graag u telefoonnummer vermelden.

Speciale BBQ gerechten.

ZALMFILET. Bij grootte groepen bereiden wij de zalmzijde in zijn geheel op de BBQ. Deze wordt op de huid met citroen en kruidenolie op de barbecue langzaam gerookt en gegrild.

PICHANHA. Het staartstuk van de koe. In Brazil een ware specialiteit, mals als biefstuk met een smakelijke vetrand. Lekker met chimicurri.

TRI-TIP. In Holland noemen we het het Ezeltje of liesstuk. Is een plat stukje vlees. Kort op hoge temperatuur met beetje peper en zout een heerlijk stukje vlees.

SUCADE graan gevoerde: Het lekkerst van U.S.A of Australische rund. Deze worden afgemest met graan waardoor een vet marmering in spier ontstaat. Dit vet geeft de heerlijke smaak aan het vlees die kort om en om gegrild word op de BBQ.

BOSTON BUTT: Momenteel erg populair onder de bbq fans, over komen waaien uit Amerika. Is het bovenste deel van de runder schouder. Deze wordt Low and slow gegaard waardoor deze super mals word. Heerlijk met een pickel een bun en bbq-sauce.

PORK BELLY: Stuk buikspek. Vooraf gemarineerd. Gerookt op de bbq.

IBERICO RIBVINGERS: Boneles ribs van het Spaanse varken. Deze varkens eten in de natuur de eikels die van de bomen vallen wat zorgt voor een specifieke smaak.

VEGATARISCHE GERECHTEN: zoals vegaburgers, champignons in knoflook of een vegatarische lasagna kunnen wij in overleg toevoegen.

Kijk ook nog even bij onze desserts om het feest compleet te maken. DESSERTS

        

Bij minder weer proberen wij zoveel mogelijk onze barbecues buiten te gebruiken door te werken met onze party tenten. Is het weer echt te slecht dan wordt er een buffet in het strandpaviljoen geplaats en de gerechten vanuit onze keuken bereid.

Kinderen van 4 tot 12 jaar betalen halve prijs bbq arrangement. Onze bbq-arrangementen vanaf 20 personen.

Het drankarrangement in het bbq arrangement kunt u verlengen per half uur voor € 3,00 p.p.