full screen background image

Een heerlijke stranddag of familiedag op het strand van Hoek van Holland organiseren!' Een goed idee.

 

Uw stranddag bij ons in goede handen op een geweldige locatie!

Uw stranddag organiseerd u graag op een locatie waar u natuurlijk een ieder naar de zin kan maken. Hoek van Holland met een breed strand en natuurlijk de pier waar alle grootte schepen voorbij varen bied vele mogenlijkheden om een mooie stranddag voor familie en of vrienden te organiseren.

Verzamelen in het strandpaviljoen.

Wij kunnen zorgen voor een gezellig ontvangst met iets lekkers bij de koffie of later op de dag met een gezellig welkomstdrankje!

Leuk actief bezig zijn!'

Ook kunt u er een sportieve dag van maken met leuke strandspelen met vele hilarische momenten voor jong en oud. Actief of minder actief alles is mogelijk!'

Strandactiviteiten worden bij ons door een strandactiviteitenburau voor u goed en veilig georganiseerd. Wij werken veel met A-way events maar hebben in de loop der jaren met verschillende activiteitenbureaus samengewerkt zodat wij zeker een leuk dagprogramma voor u kunnen samenstellen voor een top dag aan het strand.

Wij adviseren u graag voor een heerlijk buffet of een gezellige BBQ.

Neem gerust contact met ons op om invulling te geven aan uw persoonlijke wensen!' Tel: 0174 384488 of mail: info@strandpaviljoenzeebad.nl

Contact | BBQ-arrangementen