full screen background image

"Een Personeelsfeest of ander Feestje geven op het strand van Hoek van Holland. Wij zijn van de partij!"

 

Een personeelsfeest, verjaardagsfeest, een jubilaris of een ander feest, u vraagt wij draaien!' Onze locatie op het strand bied vele mogelijkheden om er een spetterend feest van te maken voor jong en oud. 

Feestje in een strandtent!

Onze gezellig ingerichte strandtent, ons ruime terras aan zee, en onze bbq-specialiteiten maken vele combinaties mogelijk om invulling te geven aan uw feest. Uw wensen zijn voor ons belangrijk, daarom vragen wij als u geinteresseerd bent contact met ons op te nemen zodat wij uw wensen en onze mogelijkheden op locatie met u kunnen bespreken.  Voor contact tel:0174 384488

BASIC FEESTARRANGEMENT
#Drankarrangement Hollandse drankjes duur 4 uur
#Twee rondes met koude bittergarnituur
#Twee rondes warme bittergarnituur
#Nootjes en de Nacho's op de tafels
Prijs € 28,50 per persoon

"HOT SUMMER NIGHT PARTY"   

Een feest zoals een feest hoort te zijn!  Alle basis ingredienten voor een Summer night Party aan het strand zijn aanwezig.

Lekkere hapjes, en een DJ die voor swingende muziek zorgt. Uitzicht over zee met een "Summer Beach Cocktail" in de hand. Daarbij een gezellig "Satebuffet" of "Super Hamburger" van de bbq!! 

Vanaf 60 personen.

 

"SEVENTIES AND EIGHTIES PARTY"  als feest of personeelsfeest

Een feest voor jong en oud. Terug naar de "Seventies en Eighties." Een geweldig themafeest met grote zonnebrillen en pruiken, en haal de broeken met weide pijpen maar weer uit de kast. Over dit feest zal nog lang nagepraat worden bij het koffieapparaat!' En bij onze feesten heeft u de locatie exclusief!!' 

Vanaf 60 personen.

Contact | BBQ Beachparty | BBQ arrangementen