full screen background image

Een personeelsuitje organiseren met leuke strandactiviteiten op het strand van Hoek van Holland.

 

Het jaarlijkse bedrijfsutje staat weer op het programma en wat gaan we dit jaar weer organiseren! Het brede strand van hoek van Holland is natuurlijk een geweldige plek om met de club te genieten van een ontspannen dag met lekker chillen, actief bezig zijn en lekker eten.

Met leuke, inpannende en ontspannende, dan weer hilarische strandactiviteiten bent u direct in de setting om met uw collega's samen te werken om er een fantastische dag van te maken, ver weg van de werkvloer.

Team-building, fun, lekker eten en chillen zijn de ingredienten voor deze dag!

Populaire strandactiviteiten blijven toch wel powerkiten/vliegeren, beachvolleybal, raften, knotshockey en een hilarische zeskamp. Minder actief zijn o.a. zandkastelen bouwen, schilderen, gps wandelen of een workshop salsa dansen. 

Is de groep groter dan maakt het activiteitenbureau een programma voor de groep met actieve en minder actieve spelen zodat iedereen mee kan doen voor jong en oud, groot en klein.

Strandzeilen, raften op zee en boogschieten spectakel alom!

Raften op zee, een spectaculaire activiteiten waarin u uw collega uitdaagd om samen te werken. Het verkleden alleen al is een gaaf gezicht, ieder in een wetsuite en een helm op. Met peddels en rubberboot van circa 4 meter over het strand hup de grote noordzee op.

Ieder activiteitenbureau is bij ons welkom maar wij werken veel samen met:

Activiteitenbureau Expert in actie en activiteitenbureau A Way Events

Voor ideeen en meer informatie betreft de activiteiten kunt u hun website bezoeken! Ons deel in het totale programma is het verzorgen van de drankjes, de lunch en natuurlijk de gezellige en uitgebreide bbq die wij al jaren verzorgen. 

VRAAG NU OFFERTE AAN VIA ONS CONTACTFORMULIER EN WIJ ZORGEN ERVOOR DAT UW AANVRAAG GOED TERECHT KOMT!

 

Personeelsuitje in Hoek van Holland. Zon zee en fun!

Ga naar BBQ arrangementen